Boka kostnadsfri värdering

Välj BoDirekt

– Vår ambition är att bli Malmös mest konsument­vänliga fastighetsförmedling.

Att köpa eller sälja en bostadsrätt är en stor och viktig affär. Vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete ger Dig som kund goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Erfarenhet

Daniel Lundstam som driver verksamheten har 13 års erfarenhet av fastighetsförmedling i Malmö vilket innebär att du som kund får ett professionellt bemötande samtidigt som du får en mäklare med god lokalkännedom och hög servicenivå.

Lokal förankning

Med kontor på Sallerupsvägen 24 är vi det självklara valet för dig som letar mäklare i Malmö och ska sälja din bostad på Ellstorp! Många kunder i området söker bostad via oss. Välkommen in till ett förutsättningslöst samtal och en fri värdering.

Trygghet

Vi är anslutna till Fastighets­mäklarförbundet respektive Mäklar­samfundet. Vi garanterar dig som kund att visningar, förhandlingar och avtalsskrivning alltid sker med en registrerad fastighetsmäklare.

Marknadsföring

Förutom att vi annonserar på sydsvenskan.se finns våra objekt på hemnet.se, bovision.se och bodirekt.com. Lägg samman allt ovan så förstår du varför vi rekommenderas av så många köpare och säljare.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller ditt boende.

Vid tillfällen för budgivning har du som säljare slut­giltigt beslut om vem som skall köpa. Ett uppdrags­avtal med oss medför inget säljtvång.