Boka kostnadsfri värdering

5:a Dalby, Idrottsvägen 2

Lugnt beläget i centrala Dalby erbjuds detta ombyggda 50-tals radhus som är omsorgsfullt renoverat i minsta detalj!
Nytt tak & fönster, ny vatten/luft värmepump, nya badrum med exklusiva materialval samt en underbar takterass i sydvästläge. Lättskött trädgård i perfekt storlek med gräsmatta och fruktträd.

Hall

Välkomnande entré med parkettgolv och gott om plats för avhängning till vänster i farstun. Rakt fram från entrén öppnar det majestätiskt stora vardagsrummet upp sig med generöst fönsterparti i söderläge samt trappan upp till ovanvåningen. Till vänster stiger man in i farstun som leder vidare till badrummet och köket.

Badrum

Nyrenoverat & ljust badrum med exklusiva materialval som imponerar! Mörkbrunt klinkers på golvet, vita stora kakelplattor med mönster på väggarna tillsammans med riktigt läckra mosaikpelare i duschen och vid handdukstorken. Kommod i högblankt svart, vägghängd wc samt duschhörna i glas! Golvvärme med vattenslingor samt två frostade fönster. Allt färdigrenoverat under 2017.

Kök

Härligt ljust kök med högblank vit köksinredning i vinkel! Massiv ekbänkskiva med snyggt, rött kakel ovanför som skapar en härlig kontrast till det vita! Goda arbetsytor och gott om förvaringsskåp erbjuds. En stor del av den fria bänkskivan löper längs väggen med fönstret ut mot Idrottsvägen, vilket skapar ett naturligt ljusflöde in när du arbetar med matlagningen! Inbyggd diskmaskin, integrerad induktionshäll samt varmluftsugn (självrengörande) i rostfritt och spisfläkt. Matplats för ca 4-5 personer. Via skjutdörrrar längs med väggen når man grovköket där man på vänster sida finner tvättmaskin och torktumlare till vänster samt värmepanna till höger. På höger sida av matplatsen finner du ett väl tilltaget skafferi för torrvarorna. Vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med ett imponerande fönsterparti längs med hela långsidan ut mot altanen & trädgården! Parkettgolv och ljusmålade väggar med en fondtapet i ljusblått. Gott om plats för den stora soffgruppen! Via dubbeldörrar når man tillbyggnaden, det imponerande uterummet.

Uterum

Året-runt isolerat uterum med stilrena, stora klinkersplattor i mörkbruna nyanser, vitmålade väggar samt snygg träpanel i taket med infällda spotlights. Träpanel även längs med den yttre kortsidan. På de båda långsidorna är det fönster från golv till tak med utgångar på respektive sida.

Ovanvåning

Badrum 2

Helkaklat badrum med infällbara duschväggar i frostat glas, vask med vit kommod samt wc. Ingång både från hallen samt från det intilliggande sovrummet. Golvvärme även här.

Master bedroom / sovrum 1

Det riktigt stora sovrummet på hörnan med fönster i två väderstreck når man dels från hallen och dels från badrummet. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv samt ingång till en rymlig walk-in-closet erbjuds. Rummet skulle med enkla åtgärder även kunna delas upp till två sovrum alternativt som ett sovrum och ett allrum.

Sovrum 2

Med två befintliga dörrar har det här tidigare funnits två rymliga sovrum men efter ändrade behov finns i dagsläget ett riktigt stort sovrum istället med fönster mot trädgården samt utgång till takterassen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Takterass

Takterass på ca 20 m2 med rogivande utsikt över det lugna villaområdet! Njut av solen från morgon till kväll på trädäcket.

Altan

Med utgång via dubbeldörrar från vardagsrummet når vi den stora, stenlagda altanen i skönt söderläge! Perfekt för middagen på sköna sommarkvällar, gott om plats för att ställa det riktigt långa bordet och bjuda in släkten!

Trädgård

Generös södervänd trädgård med gräsmatta och fruktträd.

Närområde

I Dalby bor man lugnt och tryggt på bekvämt pendlingsavstånd till Lund eller Malmö. Här finns bland annat restauranger, pizzerior, ett stenungsbageri, delikatessaffär och kafé, presentbutik, konditori, Systembolag, Apotek och blomsterbutik!
Öster om Dalby finns också det nedlaga stenbrott Dalby Stenbrott, som numera är en välbesökt & imponerande badplats.
I Skrylleskogen ligger en rad olika dammar vars användningsområden varierar med årstiderna! En populär fiskedamm för barn och ungdomar om sommaren och skridskobana om vintern.
Dalby är alltså mycket familjevänligt med flera skolor; Hagalundskolan (F-6), Nyvångskolan (F-9) Påskagängets skola (F-6) och flera förskolor bland annat en montessoriförskola samt grundskola och Ur och Skur-förskola.

Välkommen på visning!

Budhistorik

Bud / Budgivare Tidpunkt Status
3 350 000 Kr 1 14 Feb, 11:32 Högsta budet

Visning

  2018-02-18     14:45 - 15:30
Välkommen på öppen visning!

  • 3 495 000 Kr eller högstbjudande
  • 136m² + 5m² biarea (taxeringsinformation)
  • 5.0 rum + kök
  • 608m²
  • Friköpt
  • Eget garage för 1 bil. Parkeringsmöjlighet både bredvid garaget samt fri gatuparkering på gatan.
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme

Interiör

Boarea 136m² + 5m² biarea (taxeringsinformation)
Antal rum 5.0 rum + kök
Kök Högblank vit köksinredning i vinkel från Epoq. Massiv ekbänkskiva med snyggt, rött kakel ovanför som skapar en härlig kontrast till det vita! Goda arbetsytor och gott om förvaringsskåp erbjuds. Inbyggd diskmaskin (Electrolux), integrerad induktionshäll (Elecrtrolux) samt självrengörande varmluftsugn (Electrolux) i rostfritt och spisfläkt. Till höger finner du ett väl tilltaget skafferi för torrvarorna. Side-by-side kyl/frys från Samsung med ismaskin placerad i farstun.
Badrum/WC NV:Nyrenoverat & ljust badrum med exklusiva materialval som imponerar! Mörkbrunt klinkers på golvet, vita stora kakelplattor med mönster på väggarna tillsammans med riktigt läckra mosaikpelare i duschen och vid handdukstorken. Kommod i högblankt svart, vägghängd wc samt duschhörna i glas! Golvvärme med vattenslingor samt två frostade fönster. Allt färdigrenoverat under 2017. OV:Helkaklat badrum med infällbara duschväggar i frostat glas, vask med vit kommod samt wc. Golvvärmeslingor. Ingång både från hallen samt från det intilliggande sovrummet.
Tvätt / Grovkök Grovkök med tvättmaskin och torktumlare, båda från Miele med ca 4 års garantitid kvar.

Byggnad

Byggnadstyp 2 plans radhus
Byggnadsår 1958
Grundläggning Betongplatta
Grundmur Lättbetong Siporex
Stomme Lättbetong Siporex
Fasad Tegel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Tegel
Utv.plåtarbete Lackerad plåt.Hängrännor plåt.
Uppvärming Värmepump Luft/vatten (el) från 2011
Ventilation Självdrag
Övrigt Stor altan i söderläge. Takterass på ca 20m2 i sydvästläge.

Driftkostnader

Totalt 31 042 Kr/år
EL 22 898 Kr/år
VA 5 270 Kr/år
Renhållning 2 874 Kr/år
Personer i hushåll 2
Övrigt Villa/hem försäkring tillkommer.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 787 000 Kr (år 2016)
Pantbrev 1 716 800 Kr
Tomt 608m², Friköpt
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet Last, Avtalsservitut: Väg, 12-IM3-58/2577
Last, Avtalsservitut: Väg, 12-IM3-58/2578
Tillträde Enligt överenskommelse
Övriga byggnader Garage och förrådsbyggnad med nytt tak+fasad i plåt/aluminium.

Omgivning

Kommunikation Busslinjer 159, 160, 161, 162, 174 och 175.
Närservice Mycket nära till Dalby centrum med mataffärer, pizzerior, systembolag samt vårdcentralen.
Parkering Eget garage för 1 bil. Parkeringsmöjlighet både bredvid garaget samt fri gatuparkering på gatan.