Boka kostnadsfri värdering

4:a Kastanjegården, Folksångsgatan 201

HSB:s Brf Spelmannen - Nu erbjuder vi detta fina radhus i två välplanerade våningar! Välskött med renoverade kök och badrum. Den stenlagda uteplatsen erbjuder extra utrymme för de som vill grilla eller umgås utomhus.Uterum om inte mindre än 16m2 ger sköna extrautrymmen. Välkomna på visning!

Hall

En ljus och välkomnande hall med en smart klinkersatt del direkt när man kommer in, detta håller parkettgolvet innanför snyggt länge. Fera garderober hjälper till med undahängningen och på motstående vägg finns det för de som så önskar utrymme för avhängning. Under trappan hittar man smart förvaring och anslutning för centraldammsugaren. Längre in i hallen öppnar köket upp sig till höger och vardagsrummet till vänster. Längst in finner vi bottenvåningens badrum.

Vardagsrum

Ett fräscht, ljust och trevlig umgängesrum med gott om plats både för matplats och en väl tilltagen soffgrupp innanför fönsterna. Ljusa väggar, delvis släta och delvis stensatta flankeras av ett nytt parkettgolv och ett skönt valv som binder samman hela den socialt orienterade bottenvåningen. Vägg i vägg ligger den stora och välplanerade klädkammaren.

Kök

Ett ljust kök med vit inredning och en härlig matplats innanför fönstret. Kombinationen bra arbetsytor och nyare maskiner ger ett lika effektivt som lättarbetat kök - en fröjd för de matlagningsglada. Nyare snyggt golv och en köksassocierad tapet i mathörnan gör rummet behagligt och fint. Från köket når man också den egna tvättstugan med nya maskiner från 2015, skönt att ha nära inpå.

Badrum - bottenvåning

Ett klassiskt stilsäkert och helkaklat badrum i grönt och grått med praktisk duschhörna och bra förvaring både ovan och under handfatet. En skön handdukstork ger hotellkänsla hemma - varje dag.

Sovrum 1

Ett stort härligt och ljust sovrum med ljusa väggar och fint parkettgolv, här ryms med råge både dubbelsän och förvaring. Fönsterhörnet ger rummet spännande möbleringsmöjligheter.

Sovrum 2 & 3

LJusa väggar, fint parkettgolv och utrymme för bra förvaring gör dessa sovrum lika användbar som trevliga, tack vare storleken är alla sovrummen möjliga att placera en dubbelsäng i.
Utsikt över det egna uterummet / uteplatsen är trevligt.

Hall ovanvåning

I denna ljusa trapphall ryms för den som så önskar förbaring på båda sidor av trappan och i taket finns luckan som leder upp till vinden med sina generösa förvaringsmöjligheter med ståhöjd i mitten. Ovanvåningens uttag för centraldammsugare finns här.
Hallen ger enkel tillgång till ovanvåningens samltiga rum. Ingång även till den riktigt stora klädkammaren.

Badrum ovanvåning

Ett charmigt, helkaklat i varma toner och väl belyst badrum med en generöst tilltagen jacuzzi för låna och sköna bad och bra förvaring i skåpet under handfatet och i högskåpen direkt innanför dörren.
En stor inkaklad spegel utgör en perfket möjlighet att se alla detaljer innan man lämnar huset.

HSB:s Brf Spelmannen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Allmänt

Bostadsrättsföreningen Spelmannen är en HSB-förening byggd 1982-84. Föreningen består av sammanlagt 171 bostadsrätter fördelade på 36 lägenheter i 2 st loftgångshus med mark- och etagelägenheter på 2 -4 rum, 135 lägenheter i radhus med 3 - 5 rum, förråd och 1 eller 2 uteplatser. Radhusen har 3-5 rum och är ett boende av "egnahemskaraktär".

Avgift

2016 så höjdes avgifterna med 2%. Föreningens ser sin ekonomi som god och inga kommande avgiftshöjningar är planerade i nuläget. I månadsavgifterna ingår ComHems kabel-TVs grundutbud, samtliga lägenheter är även anslutna till stadsnätet via Telia, obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften. Hastigheten på fibernätet är 100/10 Mbits/s.

Renoveringar

Man har inga större planerade renoveringar i dagsläget. Renoverat sedan tidigare är bland annat nya tak -01 på grund av konstruktionsfel, nytt tak på ett garage, omläggning plattor och rabatt framför loftsgångshusen samt andra arbeten i utemiljön.

Gemensamt

I föreningen finns en föreningsgård (Folksångsgatan 177) med tillgång till solarium, bastu, mangel och samlingslokal samt föreningens kontor. Marken föreningens fastigheter står på ägs med tomträtt, vilken går ut till omförhandling nästa gång 2022-01-01. (Senast ombunden 2012-01-01).

Det finns 133 st. garageplatser i föreningen och 68 st. parkeringsplatser som kan hyras av medlemmarna. (kösystem). En parkeringsplats kostar i dagsläget 175:-/mån och garageplatserna kostar antingen 350:-/mån (för en plåtad, täckt bur) och 275:-/mån (för en plåtad öppen bur).

Kommunikation

Bra huvudleder leder såväl in som ut ur Malmö. Området har, i och med etableringen av yttre ringvägen, Öresundsbron och tågförbindelse till Köpenhamn, fått ett attraktivt läge i anslutning till brofästet. Man har cykelavstånd västerut till Hyllie station.
Bilisten har inom 2 kilometer anslutning till både inre och yttre ringvägarna (Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Kalmar, Ystad och Trelleborg. I anslutning till föreningen finns en busshållplats - linje 8 - som passerar Malmös centralaste delar och tar dig till centralaste delarna av Malmö på ca 20 minuter. Vid Lindängens centrum finns ytterligare 2 busslinjer att tillgå. För den glade cyklisten finns cykelävgar direkt från området rakt upp i centrala Malmö.

Övrigt

Söderut håller man på att anlägga ett parkområde liknande Pildammarna, med strövområde och fågelsjöar kallat Lindängelund. Alla områdets kvarter är bilfria med tillfartsvägar som är återvändsgator, varför genomfartstrafik saknas och området därför anses som mycket barnvänligt.

Välkommen på visning!

Budhistorik

Bud / Budgivare Tidpunkt Status
1 825 000 Kr 2 19 Oct, 18:21 Högsta budet
1 800 000 Kr 1 02 Oct, 16:06

Visning

  2017-10-22     12:00 - 12:45
Ring/sms:a Jonas Nordin 0709-518160 för anmälan!

  • 1 895 000 Kr eller högstbjudande
  • 120m² (föreningens information)
  • 4.0 rum + kök
  • Nonem²
  • Bostadsrätt
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Jonas Nordin, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Jonas Nordin 0709-518160 040-96 50 00 jonas@maklarcenter.se Kundomdöme

Interiör

Boarea 120m² (föreningens information)
Antal rum 4.0 rum + kök
Kök Ett ljust kök med vit inredning och en härlig matplats innanför fönstret. Kombinationen bra arbetsytor och nyare maskiner ger ett lika effektivt som lättarbetat kök - en fröjd för de matlagningsglada. Nyare snyggt golv och en köksassocierad tapet i mathörnan gör rummet behagligt och fint. Från köket når man också den egna tvättstugan med nya maskiner från 2015, skönt att ha nära inpå.
Badrum/WC Badrum bottenvåning - Ett klassiskt stilsäkert och helkaklat badrum i grönt och grått med praktisk duschhörna och bra förvaring både ovan och under handfatet. En skön handdukstork ger hotellkänsla hemma - varje dag. Badrum ovanvåning - Ett charmigt, helkaklat i varma toner och väl belyst badrum med en generöst tilltagen jacuzzi för låna och sköna bad och bra förvaring i skåpet under handfatet och i högskåpen direkt innanför dörren. En stor inkaklad spegel utgör en perfket möjlighet att se alla detaljer innan man lämnar huset.
Tvätt / Grovkök Tvättstuga i anslutning till köket med tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1982
Fönster Nyare
Uppvärming Fjärrvärme

Driftkostnader

Totalt 3 600 Kr/år
EL 3 600 Kr/år
Personer i hushåll 4
Övrigt None

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde (år None)
Tomt Nonem², None
Tomträttsavgäld 5 978 Kr/år
Samfällighet None
Tillträde Enligt överenskommelse

Omgivning

Allmänt Kastanjegården är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Kastanjegården ligger mellan Gånglåtsvägen och Kontinentalbanan, söder om Agnesfridsvägen. Bebyggelsen ligger i den nordvästra delen och består av villor från 1970-talet.
Kommunikation Bra huvudleder leder såväl in som ut ur Malmö. Området har, i och med etableringen av yttre ringvägen, Öresundsbron och tågförbindelse till Köpenhamn, fått ett attraktivt läge i anslutning till brofästet. Man har cykelavstånd västerut till Hyllie station. Bilisten har inom 2 kilometer anslutning till både inre och yttre ringvägarna (Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Kalmar, Ystad och Trelleborg. I anslutning till föreningen finns en busshållplats - linje 8 - som passerar Malmös centralaste delar och tar dig till centralaste delarna av Malmö på ca 20 minuter. Vid Lindängens centrum finns ytterligare 2 busslinjer att tillgå. För den glade cyklisten finns cykelävgar direkt från området rakt upp i centrala Malmö.
Närservice I närområdet finns stormarknader och varuutbud inom de flesta områden.